جشنواره فرهنگي هنري «زیبانو» رویدادی ست که قرار است به همت واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری طرح یک حس خوب برگزار شود. جشنواره فرهنگي هنري «زیبانو» با محوریت کتاب «کدام زیبایی؟ کدام استاندارد؟» برگزار خواهد شد. این کتاب نگرشی ساده و نو به موضوع زیبایی معنوی در زنان و دختران دارد و تلاش می کند بدون تعصب و براساس مستندات، گزاره های مفهومی حول محور زیبایی حقیقی در بانوان را معرفی نماید. جشنواره فرهنگي هنري «زیبانو» بستری برای شناسایی استعدادهای برتر در حوزه تولید محتوا در قالب داستان کوتاه، ساخت کلیپ، عکس نوشته، کاریکاتور، شعر و مسابقه کتابخوانی است. علاقمندان تا ۱۲ اسفند ساعت ۱۲ فرصت دارند تا آثار خود را از طریق بخشهای تعریف شده براساس قالبهای محتوایی، ارسال کنند. مسابقه آنلاین کتابخوانی نیز ۱۳ اسفند ماه برگزار خواهد شد. ۲۰ سکه بهار آزادی، اقامت و پذیرایی ۲۰ خانواده (نفر منتخب و بستگان درجه یک) در مشهد مقدس و جوایز ارزنده دیگر به برگزیدگان اهدا خواهد شد.
منبع خبر: http://zibano.iauec.ac.ir/Portfolio/zibano