دكتر محمد نصیری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا از پذیرش دانشجو در 9 رشته جدید اين واحد دانشگاهي در سال تحصیلی جدید خبر داد و اظهار كرد: در واحد اسفراین 9 رشته جديد در دوره هاي كارشناسي و كارداني پيوسته و ناپيوسته آماده پذیرش دانشجو برای نیمسال اول سال تحصيلي 1400 است. سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین خاطرنشان كرد: با تصویب این 9 رشته جديد تعداد رشته‌های مقطع کار‌شناسی و كارداني پيوسته و ناپيوسته اين واحد دانشگاهي به 28 رشته رسیده است. نصیری درباره نحوه ثبت نام اوليه در سايت معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي اظهار كرد: داوطلبان برای ثبت‌نام اوليه بدون آزمون( با سوابق تحصيلي) می‌توانند با مراجعه به سایت معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org با تهیه کارت اعتباری ثبت‌نام خود را به صورت الکترونیکی انجام داده و پس از دريافت کد رهگیری ثبت‌نام با مراجعه حضوري به واحد اسفراین و ارائه مدارك مورد نياز ثبت نام نهايي خود را انجام دهند. وي با اشاره به رشته‌های تمام وقت بدون آزمون در مقطع كارشناسي پيوسته این دانشگاه خاطرنشان كرد: در نيمسال اول سال تحصيلي 1401-1400 علاوه بر رشته هاي جديد كارشناسي پيوسته از جمله جغرافیا، علوم ورزشی، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران ، مدیریت مالی، دانشجو مي پذيرد. و همچنین درمقطع كارشناسي ناپيوسته نيز رشته هايي همچون حسابداری، مهندسی حرفه ای معماری، مهندسی حرفه ای الکترونیک کاربردی، مهندسی فناوری مکانیک، مهندسی اجرایی عمران، کارشناسی آموزش و پرورش ابتدایی، دانشجو می پذیرد. سرپرست دانشگاه رشته هاي كارداني پيوسته اين دانشگاه را 10 رشته تحصيلي برشمرد و اظهار كرد: رشته هاي تحصيلي در مقطع كارداني پیوسته؛ مکانیک خودرو، حسابداری، تربیت کودک،مدیریت خانواده، فتوگرافیک ، الکتروتکنیک،الکترونیک عمومی، عمران، معماری ،مربی بهداشت مدارس ، مي باشد كه داوطلبان واجد شرايط با دارابودن مدارک دیپلم خود از کار و دانش، فنی حرفه ای، بعد از گذراندن سه سال متوسطه یا چهار سال دبیرستان نظام قدیم يا در نظام (6،3،3) در رشته های نظري در رشته هاي ریاضی، تجربی و ادبیات و علوم انسانی پیش‌دانشگاهی و نظام قدیم در اين رشته ها مي توانند تحصيل كنند. وي افزود: در دوره كارداني ناپيوسته نيز با افزوده شدن سه رشته علوم ورزشی و امور مالی و مالیاتی و مدیریت بازرگانی، آموزش پرورش ابتدایی حسابداری،نرم افزار کامپیوتر،کاردان فنی کارهای عمومی ساختمان، تعداد رشته هاي اين دوره به 7 رشته تحصيلي رسيده است كه داوطلبان متقاضي اين دوره بايد مدارک تحصیلی مورد پذیرش مقطع کاردانی ناپیوسته همچون مدرک دیپلم نظام جدید 3-3-6 (رشته های نظری، کاردانش، فنی حرفه ای، هنرستان، دیپلم نظام قدیم 4 ساله ) ( رشته های نظری، کاردانش، فنی حرفه ای، هنرستان، دیپلم نظام سالی واحدی / ترمی واحدی) ( رشته های نظری، کاردانش، فنی حرفه ای، هنرستان به علاوه مدرک پیش دانشگاهی رشته های نظری) را اخذ كرده باشند.
منبع خبر: http://iauesf.ac.ir