میتوانید دسته بندی مورد نظر خود را انتخاب کنید.
مراسم درختکاری
12

همزمان با ۱۵ اسفندماه روز درختکاری، در مراسمی زیبا با حضور پرشور کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی و دانش آموزان دبیرستان سماء اسفراین بیش از ۶۰ اصله نهال میوه در محوطه دانشگاه غرس شد.

نشست هم انديشي کارکنان دانشگاه آزاد اسلامي اسفراين

نشست هم انديشي کارکنان دانشگاه آزاد اسلامي اسفراين با حضور دکتر وثوقي مطلق رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان شمالي و دکتر قاسم جعفري عضو هيئت امناي دانشگاه در خراسان شمالي

کسب مقام دوم رشته معرق بيست و سومين جشنواره هنر و ادبيات ديني قرآن و عترت
24

مشاهده کامل

نشست هم اندیشی کارکنان دانشگاه در پایان سال جاری٬ بررسی برنامه ها و مسایل واحد٬ تقدیر از زحمات کارمندان مرد به بهانه سالروز ولادت امیر المومنین علی (ع)

کسب مقام دوم رشته معرق در جشنواره هفته قرآن و عترت خراسان شمالي
46

کسب مقام دوم رشته معرق در جشنواره هفته قرآن و عترت خراسان شمالي توسط دانشجوي هنرمند کاظم دهناد را تبريک عرض مي نماييم.

برگزاري مسابقات استاني سازه نجات تخم مرغ

برگزاري مسابقات استاني سازه نجات تخم مرغ در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اسفراين

اردوي معنوي، زيارتي، سياحتي و تفريحي راهيان نور

اردويي متفاوت و به يادماندني! ( ظرفيت_محدود ) اردوي معنوي، زيارتي، سياحتي و تفريحي راهيان نور، جهت ثبت نام به امور فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي اسفراين مراجعه نماييد