میتوانید دسته بندی مورد نظر خود را انتخاب کنید.
تصويب رشته كارشناسي پيوسته
12

تصویب رشته جدید کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین

فراخوان چهرمين جشنواره آموزشي تحصيلي جايزه ملي ايثار

فراخوان چهارمين جشنواره آموزشي تحصيلي جايزه ملي ايثار

کارشناسی ارشد98

اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ارشد

بنیاد ملی نخبگان
24

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور» در سال تحصیلی 99-1398 اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان مستعد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌عالی کشور اعطا می‌کند.

پایان نامه

وام

دانشجوياني كه مايل به استفاده از وام وزارت علوم و یا وام داخلی مي باشند با مراجعه به سايت دانشگاه بخش فایل های الکترونیکی و تهيه فرمهاي وام وزارت علوم، نسبت به تكميل فرمها و ارائه پرونده وام بلند مدت نيمسال اول 98-97 به صندوق رفاه دانشجويان اقدام نمايند . اولويت پرداخت وام با دانشجوياني مي باشد كه پرونده هاي تكميلي خود را تحويل صندوق رفاه نمايند. مهلت تحویل مدارک حداکثر 20 آذر 97 می باشد. اقساط وام ,وزارت علوم حداکثر 60 ماهه و بعد از تحصیل می باشد.

ثبت نام

ديدار جمعي از کارکنان دانشگاه با فرمانده محترم سپاه اسفراين
46

ديدار جمعي از کارکنان دانشگاه با فرمانده محترم سپاه اسفراين همزمان با روز دانشجو و هفته بسيج