میتوانید دسته بندی مورد نظر خود را انتخاب کنید.
وام 99
12

مجازي

راهنماي كلاسهاي مجازي

فصلنامه

پژوهشگر گرامی بر اساس مصوبه هفدمین جلسه کمیسیون تعیین اعتبار نشریات حوزه علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، مورخ 28 آبان 1399 با راه اندازی نشریه پیشرفت های مالی و سرمایه گذاری موافقت شده است. این فصلنامه با رویکرد علمی-پژوهشی و در راستای توسعه علم مالی و سرمایه گذاری در ایران منتشر می شود. مقالات پژوهشی در حوزه مالی و سرمایه گذاری، پس از داوری تخصصی و در صورت تایید هیات تحریریه و سردبیر، به چاپ خواهد رسید. لذا از کلیه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران گرامی که مقاله های خود را جهت چاپ به این فصلنامه ارسال می دارند. برای بارگذاری مقالات ارزشمند خود در سامانه این فصلنامه، پس از ورود به سامانه، ثبت نام نمایید.

بنیاد ملی نخبگان
24

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور» در سال تحصیلی 99-1398 اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان مستعد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌عالی کشور اعطا می‌کند.

پایان نامه

ثبت نام

دانشجويان رشته مهندسي پزشكي و كارداني آموزش ابتدايي جهت ورود به لينك كلاسهاي مجازي(وادانا) از لينك ذيل استفاده نمايند.

اطلاعيه ثبت نام

با عرض خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع می رساند، برنامه زمانبندی ثبت نام الکترونیکی ورودی های جدید دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در سامانه آموزشیار اعلام شد.پذیرفته شدگان محترم از (دوشنبه 28 مهر) می توانند با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام‌شده، نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند.

اخبار فرهنگي