میتوانید دسته بندی مورد نظر خود را انتخاب کنید.
تصويب رشته كارشناسي پيوسته
12

تصویب رشته جدید کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین

برگزاری کارگاه آسیب شناسی شبکه های اجتماعی

برگزاری کارگاه آسیب شناسی شبکه های اجتماعی و کارکرد آنها «تهدیدها و فرصتها» ویژه دانشجویان با حضور سردبیر پایگاه اطلاع رسانی سپهرآیین

کارشناسی ارشد98

اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ارشد

بنیاد ملی نخبگان
24

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور» در سال تحصیلی 99-1398 اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان مستعد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌عالی کشور اعطا می‌کند.

پایان نامه

وام

دانشجوياني كه مايل به استفاده از وام وزارت علوم و یا وام داخلی مي باشند با مراجعه به سايت دانشگاه بخش فایل های الکترونیکی و تهيه فرمهاي وام وزارت علوم، نسبت به تكميل فرمها و ارائه پرونده وام بلند مدت نيمسال اول 98-97 به صندوق رفاه دانشجويان اقدام نمايند . اولويت پرداخت وام با دانشجوياني مي باشد كه پرونده هاي تكميلي خود را تحويل صندوق رفاه نمايند. مهلت تحویل مدارک حداکثر 20 آذر 97 می باشد. اقساط وام ,وزارت علوم حداکثر 60 ماهه و بعد از تحصیل می باشد.

شش گام دريافت وام اربعين

دستورالعمل اجرایی عزیمت زائران حسینی(ع) دانشگاه آزاد اسلامی در پیاده‌روی اربعین ونحوه دريافت وام دانشجويي اربعين ابلاغ شد.

کسب مقام دوم رشته معرق در جشنواره هفته قرآن و عترت خراسان شمالي
46

کسب مقام دوم رشته معرق در جشنواره هفته قرآن و عترت خراسان شمالي توسط دانشجوي هنرمند کاظم دهناد را تبريک عرض مي نماييم.