میتوانید دسته بندی مورد نظر خود را انتخاب کنید.
مراسم درختکاری
12

همزمان با ۱۵ اسفندماه روز درختکاری، در مراسمی زیبا با حضور پرشور کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی و دانش آموزان دبیرستان سماء اسفراین بیش از ۶۰ اصله نهال میوه در محوطه دانشگاه غرس شد.

برگزاری کارگاه آسیب شناسی شبکه های اجتماعی

برگزاری کارگاه آسیب شناسی شبکه های اجتماعی و کارکرد آنها «تهدیدها و فرصتها» ویژه دانشجویان با حضور سردبیر پایگاه اطلاع رسانی سپهرآیین

کارشناسی ارشد98

اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ارشد

کسب مقام دوم رشته معرق بيست و سومين جشنواره هنر و ادبيات ديني قرآن و عترت
24

پایان نامه

وام

دانشجوياني كه مايل به استفاده از وام وزارت علوم و یا وام داخلی مي باشند با مراجعه به سايت دانشگاه بخش فایل های الکترونیکی و تهيه فرمهاي وام وزارت علوم، نسبت به تكميل فرمها و ارائه پرونده وام بلند مدت نيمسال اول 98-97 به صندوق رفاه دانشجويان اقدام نمايند . اولويت پرداخت وام با دانشجوياني مي باشد كه پرونده هاي تكميلي خود را تحويل صندوق رفاه نمايند. مهلت تحویل مدارک حداکثر 20 آذر 97 می باشد. اقساط وام ,وزارت علوم حداکثر 60 ماهه و بعد از تحصیل می باشد.

برای دیدار با رهبر انقلاب ثبت‌نام کنید

کسب مقام دوم رشته معرق در جشنواره هفته قرآن و عترت خراسان شمالي
46

کسب مقام دوم رشته معرق در جشنواره هفته قرآن و عترت خراسان شمالي توسط دانشجوي هنرمند کاظم دهناد را تبريک عرض مي نماييم.