میتوانید دسته بندی مورد نظر خود را انتخاب کنید.

دو عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراين در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ با حکم دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی از مرتبه علمی مربی به استادیاری ارتقاء یافتند. به نقل از معاون آموزشی : «در سال تحصیلی ۹۶-۹۵، آقاي دكتر حميد دارابي و خانم دكتر زهرا ايجادي عضو هیات علمی، از مرتبه علمی مربی به استادیاری ارتقاء یافتند.» توفیق روز افزون ایشان را از خداوند متعال آرزومندیم.

ثبت نام بدون آزمون 961

بدون کنکور ثبت نام کنید

دفاع پایان نامه

قابل توجه دانشجویان محترم احتراما با توجه به مفاد بخشنامه ساماندهی امور دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی به شماره 24432/70 مورخ 27/4/1396 به اطلاع می­رساند آخرین مهلت دفاع از پایان­ نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در نیمسال اول سال تحصيلي، 30 دي ماه 96 مي­باشد. دانشجو موظف است فرم درخواست دفاع از پايان­ نامه را نهايتأ تا تاريخ 10 دي ماه 96 به دانشگاه تحويل نمايد.تاريخ‌هاي فوق قابل تغییر نخواهد بود و چنان‌چه دانشجویی نتواند تا تاریخ­های اعلام شده مراحل دفاع از پایان‌نامه خود را به اتمام برساند، ملزم به رعایت مقررات مربوط به تمدید پایان­نامه و پرداخت شهریه خواهد بود

وام

دانشجوياني كه مايل به استفاده از وام وزارت علوم و یا وام داخلی مي باشند با مراجعه به سايت دانشگاه بخش فایل های الکترونیکی و تهيه فرمهاي وام وزارت علوم، نسبت به تكميل فرمها و ارائه پرونده وام بلند مدت نيمسال اول 98-97 به صندوق رفاه دانشجويان اقدام نمايند . اولويت پرداخت وام با دانشجوياني مي باشد كه پرونده هاي تكميلي خود را تحويل صندوق رفاه نمايند. مهلت تحویل مدارک حداکثر 27مهر 97 می باشد. اقساط وام ,وزارت علوم حداکثر 60 ماهه و بعد از تحصیل می باشد.

تألیف کتاب ادغام و اکتساب

تألیف و ترجمه کتاب ادغام و اکتساب توسط آقای دکتر میثم دعائی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین

کارشناسی ارشد

آغاز ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1397 در وب سایت http://sanjesh.org