میتوانید دسته بندی مورد نظر خود را انتخاب کنید.

دو عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراين در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ با حکم دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی از مرتبه علمی مربی به استادیاری ارتقاء یافتند. به نقل از معاون آموزشی : «در سال تحصیلی ۹۶-۹۵، آقاي دكتر حميد دارابي و خانم دكتر زهرا ايجادي عضو هیات علمی، از مرتبه علمی مربی به استادیاری ارتقاء یافتند.» توفیق روز افزون ایشان را از خداوند متعال آرزومندیم.

ثبت نام بدون آزمون 961

بدون کنکور ثبت نام کنید

دفاع پایان نامه

قابل توجه دانشجویان محترم احتراما با توجه به مفاد بخشنامه ساماندهی امور دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی به شماره 24432/70 مورخ 27/4/1396 به اطلاع می­رساند آخرین مهلت دفاع از پایان­ نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در نیمسال اول سال تحصيلي، 30 دي ماه 96 مي­باشد. دانشجو موظف است فرم درخواست دفاع از پايان­ نامه را نهايتأ تا تاريخ 10 دي ماه 96 به دانشگاه تحويل نمايد.تاريخ‌هاي فوق قابل تغییر نخواهد بود و چنان‌چه دانشجویی نتواند تا تاریخ­های اعلام شده مراحل دفاع از پایان‌نامه خود را به اتمام برساند، ملزم به رعایت مقررات مربوط به تمدید پایان­نامه و پرداخت شهریه خواهد بود

مشاهده کامل

دانشجوياني كه مايل به استفاده از وام وزارت علوم و یا وام داخلی مي باشند با مراجعه به سايت دانشگاه بخش فایل های الکترونیکی و تهيه فرمهاي وام وزارت علوم، نسبت به تكميل فرمها و ارائه پرونده وام بلند مدت نيمسال اول 97-96 به صندوق رفاه دانشجويان اقدام نمايند . اولويت پرداخت وام با دانشجوياني مي باشد كه پرونده هاي تكميلي خود را تحويل صندوق رفاه نمايند. مهلت تحویل مدارک حداکثر 15آبان 96 می باشد. اقساط وام ,وزارت علوم حداکثر 60 ماهه و بعد از تحصیل می باشد.

کارشناسی ارشد

آغاز ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1397 در وب سایت http://sanjesh.org

مشاهده کامل

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران بخشنامه برگزاری دومین جشنواره آموزشی – تحصیلی (جایزه ملی ایثار) را به روسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، براساس این بخشنامه دستورالعمل اجرایی انتخاب دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر علمی برای شرکت در دومین جشنواره آموزشی – تحصیلی (جایزه ملی ایثار) به واحدها ارسال شد. واحدها باید برمبنای شاخص های تعیین‌شده، نفرات اول هر یک از دوره های آموزشی (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه‌ای و دکتری تخصصی) که بالاترین امتیاز را در بین واحدهای استان کسب کرده‌اند، با تمامی مستندات برای شرکت در جشنواره حداکثر تا 25 دی ماه به اداره کل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه و از طریق سیستم اتوماسیون اداری و ایمیل info@esargaran.iasu.ir ارسال کنند. مدارک لازم شامل ارسال صورتجلسه کمیته انتخاب دانشجویان برتر هر استان، ارسال گواهی های معتبر، یک قطعه عکس 4*3 جدید رنگی، تصویر کارت ملی و همه صفحات شناسنامه از طریق ایمیل است. در این بخشنامه تاکید شده 18 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که بیشترین امتیاز را از بین استان ها کسب کرده باشند، برای شرکت در جشنواره جایزه ملی ایثار که اسفندماه سال جاری در تهران برگزار خواهد شد، به دبیرخانه جشنواره معرفی می شوند. لازم به ذکر است به پیوست این بخشنامه، دستورالعمل اجرایی انتخاب دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر علمی برای شرکت در دومین جشنواره آموزشی – تحصیلی (جایزه ملی ایثار) به واحدها و مراکز آموزشی ابلاغ شده است. شرایط عمومی، نحوه امتیازدهی، فرم های مربوطه، نحوه انتخاب برترین ها، نحوه تجلیل از منتخبین و... ازجمله موضوعات مطرح شده در این دستورالعمل است.

گارگاه1