برگزاری بیست و چهارمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین بیست و چهارمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت (ع) با حضور حاملان کلام وحی، قاریان و حافظان منتخب دانشگاه های آزاد اسلامی استان خراسان شمالی در واحد اسفراین برگزار گردید. شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات در رشته‌های قرائت قرآن کریم به روش تحقیق و ترتیل، حفظ قرآن کریم و اذان با هم به رقابت پرداختند. در این دوره از مسابقات که قریب به 200 نفر دانشجو ، استاد و کارمند در سطح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی شرکت نموده بودند، 23 نفر به عنوان نفرات برتر هر یک از واحدها به مرحله استانی راه یافته و در مرحله استانی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین به رقابت با هم پرداختند. در پایان این مسابقات با حضور حجه الاسلام محمدیان امام جمعه محترم شهرستان دارالقرآن اسفراین، حجه الاسلام یوسفی فر ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان و مسئولان مربوطه از نفرات اول خواهران و برادران هر رشته در بخش‌های استادان، کارمندان و دانشجویان تقدیر صورت گرفت.
منبع خبر: http://www.iauesf.ac.ir