رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی و واحد بجنورد را منصوب کرد. برادر گرامی جناب آقای دکتر رجبعلی وثوقی مطلق با اهدای سلام و تحیات با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی و واحد بجنورد» منصوب می شوید. امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید. فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر فرهاد رهبر همچنین از زحمات و تلاش های دکتر علی فیروزنیا رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی و واحد بجنورد در زمان تصدی مسئولیت خود، تشکر و قدردانی کرد.