میتوانید دسته بندی مورد نظر خود را انتخاب کنید.

دو عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراين در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ با حکم دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی از مرتبه علمی مربی به استادیاری ارتقاء یافتند. به نقل از معاون آموزشی : «در سال تحصیلی ۹۶-۹۵، آقاي دكتر حميد دارابي و خانم دكتر زهرا ايجادي عضو هیات علمی، از مرتبه علمی مربی به استادیاری ارتقاء یافتند.» توفیق روز افزون ایشان را از خداوند متعال آرزومندیم.

اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ارشد

ثبت نام بدون آزمون 961

بدون کنکور ثبت نام کنید

دفاع پایان نامه

قابل توجه دانشجویان محترم احتراما با توجه به مفاد بخشنامه ساماندهی امور دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی به شماره 24432/70 مورخ 27/4/1396 به اطلاع می­رساند آخرین مهلت دفاع از پایان­ نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در نیمسال اول سال تحصيلي، 30 دي ماه 96 مي­باشد. دانشجو موظف است فرم درخواست دفاع از پايان­نامه را نهايتأ تا تاريخ 10 دي ماه 96 به دانشگاه تحويل نمايد.تاريخ‌هاي فوق قابل تغییر نخواهد بود و چنان‌چه دانشجویی نتواند تا تاریخ­های اعلام شده مراحل دفاع از پایان‌نامه خود را به اتمام برساند، ملزم به رعایت مقررات مربوط به تمدید پایان­نامه و پرداخت شهریه خواهد بود

مشاهده کامل

دانشجوياني كه مايل به استفاده از وام وزارت علوم و یا وام داخلی مي باشند با مراجعه به سايت دانشگاه بخش فایل های الکترونیکی و تهيه فرمهاي وام وزارت علوم، نسبت به تكميل فرمها و ارائه پرونده وام بلند مدت نيمسال اول 97-96 به صندوق رفاه دانشجويان اقدام نمايند . اولويت پرداخت وام با دانشجوياني مي باشد كه پرونده هاي تكميلي خود را تحويل صندوق رفاه نمايند. مهلت تحویل مدارک حداکثر 15آبان 96 می باشد. اقساط وام ,وزارت علوم حداکثر 60 ماهه و بعد از تحصیل می باشد.

اطلاعیه تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد

پیام تبریک ارتقاء رتبه از مربی به استادیاری

همایش

برگزاری همایش <انسان سالم در ازدواج و زندگی موفق چه کسی است > در روز سه شنبه مورخه 1396/08/30 در سالن مهرگان مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین